Четвер, 20 грудня 2018 12:02

Огляд «найзеленішої» вантажівки - IVECO Stralis NP. Відео

Тягач IVECO Stralis NP - володар кількох міжнародних титулів і нагород за екологічність: машина оснащується двигуном Cursor 13 потужністю 460 к.с., що працює на зрідженому природному газі (LNG). І при цьому тягач повністю виконує свої функції - запас ходу машини перевищує 1500 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, не так давно було проведено спільний експеримент IVECO і BMW Group, в ході якого тестувалися вантажні автомобілі, що працюють на зрідженому природному газі, для виконання логістичних операцій баварського концерну.

Для цього експерименту було обрано IVECO Stralis NP - перший автомобіль на природному газі, який був розроблений саме як екологічний транспортний засіб для далекомагістральних перевезень в промисловості.

Результати тестування показали, що вантажівки IVECO Stralis NP 400 змогли з легкістю подолати відстань в 530 км від Штайр (Австрія) до Регенсбургу (Німеччина) в обидві сторони із одним баком, наповненим зрідженим природним газом. Це альтернативне паливо, яке забезпечує кращу автономію у важкому вантажному транспорті і здатне забезпечити вражаючий запас ходу.

А недавно IVECO запустив додаткову серію - Stralis NP 460. Модель оснащена автоматичною трансмісією останнього покоління, що призначена для найскладніших завдань на довгих дистанціях, і вже отримала нагороду від компанії Low Carbon Truck of the Year (Великобританія).

На відео нижче - фахівець розповідає про модель.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: