Понеділок, 12 листопада 2018 17:08

Нова автоцистерна КрАЗ буде транспортувати конденсат коксового газу

За інформацією SpecMachinery.com.ua, «АвтоКрАЗ» в співдружності з одеською компанією «Еверласт» виготовив автоцистерну АЦ-10 на базі шасі КрАЗ-65053. Призначення спецтехніки - перевезення і тимчасове зберігання конденсату коксового газу.

Шасі КрАЗ-65053, на який встановлювалася 10-кубовая ємність, має стандартну комплектацію з додатковим встановленням адаптера з фланцем на коробку відбору потужності.

У комплектацію серед іншого входять: шестиметровий напірно-всмоктуючий зливний рукав в зборі з швидкороз'ємними сполуками UNIMAT, два по 6 м пенали зливного рукава і стаціонарні сходи з трапом і поручнем для доступу до горловини. Крім того, захисний короб заливної горловини, дренажний трубопровід для стоку води. До насосного обладнання з висотою всмоктування 6 м входять самовсмоктуючий шиберний насос Blackmer SGL (USA) з приводом від КОМ шасі через кардан і фільтр грубої очистки продукту.

Автоцистерна забезпечує верхній налив продуктів, через заливну горловину, гравітаційний злив, слив через насосну установку і закачування ємності власним насосом з поглиблених в землю ємностей - повідомляє SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: