Середа, 17 березня 2021 13:53

На ринок вийшов новий український всюдихід

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий всюдихід Atlas, розроблений українськими інженерами, виходить на ринок.

Від ідеї до виходу першої партії машин пройшло два роки випробувань та вдосконалень. Машина виглядає фантастично стильно, зовнішній вигляд Atlas дійсно вражає. Різані геометричні форми, футуристичний стиль - він схожий на марсохід з майбутнього.

Універсальність всюдихода забезпечується його габаритами. Обсяг корисного простору всередині салону 10,5 м3, що дозволяє модифікувати його під будь-які завдання. За бажанням власника всюдихід може перевозити до 12 осіб, бути обладнаним ношами або мати величезне багажне відділення.

Повний привід і потужний двигун, високий кліренс і ціла низка інноваційних технічних рішень дозволяють Аtlas впоратися з будь-яким бездоріжжям. Цей позашляховий автомобіль в своєму розпорядженні має дві поворотні осі, колеса, розмірністю 1650/750 (з підкачкою від вихлопних газів дизельного двигуна) і кліренс 58 см.

Система управління обох колісних пар всюдихода забезпечує йому виняткову маневреність. Радіус повороту Atlas менший, аніж радіус повороту легкового автомобіля, що важливо на пересіченій місцевості. При цьому, керувати всюдиходом так само просто, як і автомобілем. Жодного додаткового навчання і кваліфікації не потрібно.

Поєднання інноваційних інженерних рішень робить Atlas одним з найнадійніших всюдиходів в своїй категорії, і тому вимагає меншого обслуговування. Міжсервісний інтервал становить 200 мотогодин! За словами розробників, після останніх виправлень прототип пройшов 5000 км в режимі максимальних навантажень без єдиної поломки.

 Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швидкість пересування всюдихода по суші 60 км/год. Лафет для його перевезення не є необхідністю, оскільки дорогах загального користування Atlas може без обмежень самостійно пересуватися. До того ж всюдихід пливе по воді зі швидкістю до 7 км/год.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: