Середа, 24 лютого 2021 15:55

Яким буде універсал Dacia Logan нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машині повернули чимало рис популярного дизайну першого покоління, що підвищить її практичність

Минулого тижня фотошпигуни вперше помітили новий універсал Dacia Logan під час випробувань. Ці авто часто використовуються у комерції - для розвезення товарів і у якості сервісних машин.

У жовтні 2020 року закінчилося виробництво універсала Логан попереднього покоління, який мав приставку MCV. Тоді ж було заявлено, що модель отримає наступника, проте в дещо зміненій формі. Тепер з’явилися перші шпигунські фотографії повністю нової моделі, яка буде зроблена на основі нових Logan/Sandero, представлених в минулому вересні. Спереду і аж до центральної стійки універсал буде практично ідентичний хетчбеку із седаном, а ось задню частину зроблять оригінальною.

Судячи з фотографій закамуфльованих тестових зразків, автомобіль стане свого роду спадкоємцем універсала Logan першого покоління. Помітно збільшена колісна база, задні двері стали ширшими, трохи збільшений рівень даху, задній звис трохи більший, аніж у хетчбека, але не такий довгий, як у седана і звичайних універсалів.

Задня частина машини зроблена практично вертикальною, що повинно сприятливо позначитися на обсязі салону і практичності. Один з найцікавіших елементів нового універсала Logan - вертикальні ліхтарі, які за своєю формою нагадують моделі Volvo.

Універсал буде побудований на тій же платформі CMF-B, що і нові седан Logan і Хетбчек Sandero. Базовим мотором може стати 3-циліндровий бензиновий 1.0, на седані і хетчбеку є кілька версій - базова SCe потужністю в 65 к.с., турбована 90-сильна і двохпаливна Eco-G (може використовувати бензин і пропан) з віддачею в 100 л. с. Коробки передач - механічні з п'ятьма і шістьма ступенями, а також варіатор.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, прем'єра новинки може відбутися в наступному році.

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: