Понеділок, 22 лютого 2021 16:15

Невдовзі на ринку з’явиться новий Renault Kangoo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробнича програма Renault PRO + поповнилася моделлю Kangoo.

Це вже п'ятий випуск популярного комерційного автомобіля. Нинішня модель пропонується в двох варіантах колісної бази, в 5-місній вантажопасажирській версії і з кузовом «фургон», з дизелем (1,5 dCi 115 к.с.), бензиновим мотором (1,3 TCi 115 к.с.) або на електротязі .

Місткість вантажного відсіку становить від 3,3 до 3,9 кубометрів при звичайній базі і від 4,2 до 4,9 кубометрів - при подовженій. При цьому величину самої бази поки не називають, закликаючи почекати повноцінної прем'єри в 2021 році.

Зате відомо, що через відсутність центральних стійок кузова отриманий найширший в класі бічний дверний проріз 1416 мм. Автомобіль щедро оснащений різноманітними електронними системами. Це і вдосконалений екстрений «догальмовувач» Advanced Emergency Active Braking (AEBS), і система запобігання складання причепа Trailer Swing Assist, і цифрове салонне дзеркало заднього огляду Permanent Rear View. Таким чином, глуха стіна фургона більше не буде перешкодою для огляду назад.

Електрична модифікація Renault Kangoo Z.E. ось уже дев'ять років поспіль є лідером в своєму класі на європейському ринку. Продано вже більш 50 тисяч штук. Нова версія обіцяє тримати марку. Всі модифікації Kangoo будуть випускати на заводі в місті Мобеж, на півночі Франції.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, своєю чергою в Марокко розпочнуть виробництво спрощеної версії Kangoo - вантажно-пасажирського Express і фургона Express Van. Його місткість становитиме від 3,3 до 3,7 кубометрів, плюс 48 літрів додаткових скриньок і поличок в салоні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: