П'ятниця, 12 лютого 2021 10:39

В Україні налагоджене виробництво вахтових бригадних автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» представляє різні типи «вахтівок», призначених для тривалого комфортного перебування людей.

Призначення вахтових автобусів або, як їх ще називають, бригадних автомобілів, інтуїтивно зрозуміло просто із їх назви. Така спецтехніка призначена для транспортування бригад робітників до місця виконання робіт вахтовим методом. В наші дні доставку бригад працівників виконують нові вахтові автобуси, придбані, в основному, для енергетичних і транспортних компаній, а також підприємств, пов'язаних з комунальними службами та дорожнім будівництвом.

Роботи вахтовим методом дозволяють скоротити терміни будівництва, ремонтних робіт та іншої виробничої діяльності у віддалених районах (необжиті, а також важкодоступні і малозаселені території; місцевості з багатими родовищами нафти та інших корисних копалин).

Використання вахтових автобусів дозволить організувати проживання з комфортом там, де складно організувати постійне поселення персоналу. Крім того, застосування «вахтівок» дасть змогу скоротити частоту і вартість доставки працівників до місця виконання робіт.

Нові вахтові автобуси і мобільні житлові комплекси різної конфігурації і комплектації виготовляються на українському підприємстві з повним виробничим циклом - Заводі спецтехніки «Техкомплект». Комерційне представництво знаходиться в Києві. Тут можна оформити замовлення на один або партію бригадних автомобілів на базі вантажних шасі від торгових марок IVECO, MAN, МАЗ, ГАЗ та інших брендів, автомобілі яких мають відповідні технічні параметри (GVW, колісну формулу, міжколісну базу, тип кабіни, потужність і екологічний стандарт двигуна та ін.) і прийнятні експлуатаційні та сервісні характеристики.

Ціна готового спецавтомобіля багато в чому залежить, перш за все, від вартості базового шасі, а точніше сказати, його торгової марки та країни походження, загального технічного стану (новий автомобіль або з пробігом). Виробництво вахтових фургонів проводиться в Київській області. Завод спецтехніки «Техкомплект» монтує фургони «вахтівок» на нові шасі або може використовувати вантажівки з пробігом (тільки давальницькі, тобто, що надаються замовником, у другому випадку).

Перш ніж замовити і придбати вахтовий автомобіль в Україні, варто розібратися, що важливо врахувати при його виборі.

Завод спецтехніки «Техкомплект» може запропонувати не лише типові рішення для виготовлення вахтового спецтранспорту (пасажирський відсік з сидіннями на кілька десятків працівників, а також вантажний відсік для транспортування спеціалізованого обладнання та інструментів, які необхідні для виконання робіт на віддаленому об'єкті).

Це також може бути мобільний житловий комплекс – вахтовий автомобіль із розширеними можливостями.

В такому спецтранспорті також можна їздити далеко на роботу (тут є комфортабельні місця для сидіння, опалення, вентиляція і кондиціювання, переговорний пристрій з кабіною водія), а також мати в розпорядженні дизель-генератор, зварювальний апарат, пост газового різання та інші спеціальні пристрої для будівництва, сервісу, ремонту та іншої виробничої діяльності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, особливістю «вахтівок» Заводу спецтехніки «Техкомплект» є створення зручних для відпочинку і ночівлі спальних місць, а також наявність інших побутових можливостей, що підвищують комфорт робітників далеко від постійного місця проживання.

Це:

  • Шафи для зберігання спеціального і особистого одягу та іншого обмундирування.
  • Столи для прийняття їжі та виконання робіт, для яких потрібно крите приміщення.
  • Умивальник, плитка для приготування їжі.



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: