Четвер, 11 лютого 2021 11:30

До України прибула партія позашляхових IVECO Daily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобілі IVECO Daily 4x4 - це найкраще поєднання легкого вантажного автомобіля з характеристиками повноцінного позашляховика.

Партію позашляхових IVECO Daily 4x4 до України привіз офіційний дилер IVECOкомпанія АМАКО.

Вочевидь, ці автомобілі чудово знадобляться за нинішніх складних погодних умов. Така конструкція гарантує мобільність на будь-якій дорозі, за будь-яких кліматичних умов і на будь-яких дорожніх покриттях. Цей автомобіль має відмінні характеристики позашляховика:

  • шасі лонжеронного типу зі спеціальної сталі товщиною 5 мм, збільшений опір на скручування
  • постійний привід на передній та задній мости з розподіленням крутного моменту: 38% на 62%
  • незалежна торсійна передня підвіска та задня параболічна підвіска плюс підсилені телескопічні амортизатори подвійної дії

Завдяки своїй конструкції IVECO Daily 4x4 гарантовано забезпечує робочі характеристики справжнього позашляховика:

  • кут з'їзду 51°
  • кут в'їзду 30°
  • дорожній просвіт 300 мм
  • глибина броду до 800 мм

IVECO Daily 4x4 обладнаний 3-літровим 16-ти клапанним дизельним двигуном потужністю 180 к.с. з системою впорскування Common Rail. Двигун відповідає міжнародним вимогам по класу токсичності EURO 6, що досягається з використання технології виборчої каталітичної нейтралізації SCR

Шестиступінчаста КПП з'єднана з центральною роздавальною коробкою з понижуючим рядом передач для отримання:

  • 12 передач вперед - 6 для змішаних доріг і 6 для бездоріжжя (6x1 + 6x1)
  • 2 передачі назад

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підвіска IVECO Daily 4x4 особливо підходить для експлуатації автомобіля в умовах бездоріжжя. Параболічні поздовжні листові ресори мають високу гнучкість і величезний діапазон. Осі, що встановлені на листові ресори, забезпечують стійкість і силу зчеплення у важких умовах бездоріжжя, а телескопічні амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості гарантують відмінні робочі характеристики на будь-якому дорожньому покритті і за будь-яких ухилах.

Повнопривідний IVECO Daily призначений для роботи в умовах бездоріжжя. Він може використовуватись в газотранспортній, нафтодобувній, будівельні сферах. Автомобіль стане у пригоді робітникам сільського господарства і лісової галузі, особливо цікавий цей автомобіль для експлуатації у гірських районах Західної України. Його можна використовувати у комунальному господарстві або для виконання певних функцій (очищення доріг від снігу, пожежогасіння, швидка медична допомога, рятувальні операції тощо). Не меншої уваги заслуговує автомобіль з боку мисливців, рибалок та любителів активного відпочинку.

IVECO Daily 4x4  має різні типи кабін. Кабіна 2+1 доступна як для всіх доступних колісних баз: 3080; 3450; 3780; 4175 мм). Багатомісна кабіна (6+1), яка є особливо зручною для перевезення людей і обладнання, доступна на колісних базах (3450; 3780; 4175 мм). Є два варіанти повної маси автомобіля:

  • 5,5 т (макс. навантаження 2450 кг на передню вісь і 3700 кг на задню вісь)
  • 7,0 т (макс. навантаження 2700 кг на передню вісь і 5000 кг на задню вісь)

Автомобіль оснащений гідравлічною гальмівною системою. Передні дискові гальма поєднуються із задніми дисковими гальмами, гальмо стоянки з'єднується з задніми колесами. У найскладніших та небезпечних ситуаціях при гальмуванні та маневрах спрацьовує система ABS. При поганому зчепленні з дорогою і в умовах нерівної місцевості, коли необхідно вибрати блокування диференціала, ABS вимикається автоматично. Розподіл гальмового зусилля забезпечується у будь-якому випадку механічним регулятором гальмівних сил.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO Daily 4x4 має спеціальні пристрої для експлуатації в умовах бездоріжжя: задній захисний брус, передній металевий бампер, зовнішні сходи, дзеркало огляду навантажувальної рампи, бордюрне дзеркало, спеціальні ручки, що полегшують вхід і вихід з кабіни. 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: