Середа, 03 лютого 2021 11:39

Вітчизняний виробник представив новий фургон для перевезення хліба

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar передала замовнику партію з фургонами для перевезення хлібобулочних виробів на базі Renault Master

Хлібні фургони, розроблені в Polycar, відрізняються чудовим набором експлуатаційних характеристик, простотою використання і довговічністю конструкції. Одна з найбільш свіжих розробок в цій сфері - партія хлібних фургонів в кількості 10 одиниць, створених на базі шасі автомобіля Renault Master L3H1.

Точніше буде сказати, що в даній партії мова йде про декілька варіантів фургонів з подібним пристроєм і майже ідентичними характеристиками, які відрізняє тільки загальна місткість. Один вид фургонів розрахований на одночасне перевезення до 120 хлібних лотків, інший - до 96 лотків.

В тому, що стосується інших елементів конструкції, то зазначимо, що в обох випадках базою для вантажного відсіку слугує міцна платформа, виготовлена і​​з алюмінієвого профілю і закріплена на рамі автомобіля. Кріпильні елементи містять демпфіруючі вставки, котрі відмінно поглинають динамічні навантаження під час руху авто.

Стінки фургона складаються з декількох шарів:

зовнішня обшивка - це композитний алюмінієвий лист, з відмінними антикорозійними властивостями, досить міцний і надійний;

внутрішня обшивка - це оцинкований сталевий лист з чудовими показниками стійкості щодо агресивних хімічних середовищ;

ізоляційний шар - пінополістирол.

Підлогове покриття - це вологостійка бакелітова фанера, що володіє високими характеристиками довговічності. Зовнішнє оздоблення включає в себе обрамлення кутів, виготовлене з металевого гнутого профілю (анодований алюміній).

Експлуатаційні умови для даного авто передбачають обов'язкову наявність декількох дверних прорізів. Для більш містких фургонів - це 5 дверей, для менш містких, відповідно, 4 дверей. Дверні портали у всіх випадках виконані з нержавіючої сталі, ущільнення кромок дверей - зносостійка гума. Фурнітура має надійне, сучасне і практичне виконання. На дверях, а також в передній і задній частинах фургона передбачені вентиляційні решітки.

Всередині вантажного відсіку передбачена освітлювальна система з LED-світильниками. На зовнішніх кутах фургона габаритні вогні також LED-типу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, внутрішня функціональна обробка нових фургонів - рамно-каркасні напрямні для встановлюваних хлібних лотків. Виконання цих конструкцій дозволяє перевозити в такому фургоні всі види хлібобулочної та кондитерської продукції з гарантованою безпекою зовнішнього вигляду і споживчих властивостей. Як матеріал для напрямних також використовуються матеріали підвищеної міцності і нейтральні до агресивних хімічних середовищ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: