Середа, 27 січня 2021 13:24

Київ отримав нові спецавтомобілі від USAID

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, сьогодні, 27 січня 2021 р. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Києву три аварійно-ремонтних автомобілі та одну пересувну діагностичну лабораторію для оперативного виявлення та усунення аварій на тепломережах міста.

Ці авто загальною вартістю 735 000 доларів – допомога від USAID – дозволять КП «Київтеплоенерго» швидко відновлювати теплопостачання до помешкань киян після аварій на мережах. Та допоможуть поліпшити якість послуг для жителів міста.

«Вісімдесят відсотків теплових мереж Києва – вкрай зношені, бо в їх ремонт і заміну десятиліттями не вкладали коштів. Тому, особливо під час опалювального сезону, у нас виникає багато аварій. Допомога, яку надає USAID, дозволить «Київтеплоенерго» оперативно виявляти й усувати аварійні пошкодження на тепломережах та поліпшить якість послуг для киян», – сказав під час церемонії передачі авто мер столиці.

Аварійні машини укомплектовані сучасним копальним, ріжучим та зварювальним обладнанням, а також переносним генератором, електроінструментом, захисним обладнанням, секціями трубопроводу та клапанами. Пересувна лабораторія дає змогу неінвазивно діагностувати, які ділянки системи мають найвищий ризик пошкодження та потребують профілактичного ремонту – передає SpecMachinery.com.ua.

«Ці автомобілі збільшать надання безперебійних та надійних послуг мешканцям Києва. Надійність, ефективність та доступність сприяють задоволеності споживачів, що підвищує ймовірність своєчасної сплати рахунків за отримане тепло», – заявила Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

Обсяг робіт, який здійснюють передані автомобілі, дозволить «Київтеплоенерго» відновлювати теплопостачання для споживачів у середньому на 2,5 години швидше, тим самим скорочуючи час відключень, зменшуючи втрати, експлуатаційні витрати та покращуючи якість послуг з теплопостачання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: