Середа, 27 січня 2021 12:35

Рятувальники Донеччини отримали нову спецтехніку на базі MAN і Ford

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області отримали 6 нових спеціальних машин.

Обладнання придбали за кошти міжнародного та обласного бюджету. Ще одну автоцистерну подарували благодійники. Новенька спецтехніка разом з формою попрямує до 6 громад Донецької області.

Зокрема, бахмутські рятувальники отримали спеціальну аварійно-рятувальну машину середнього типу на базі шасі MAN. В цьому автомобілі є гідравлічне, електричне та пневматичне аварійно-рятувальне обладнання, первинні засоби пожежогасіння, шанцевий інструмент, засоби навігації та оповіщення, освітлювальною установкою, аварійно-сигнальні ліхтарі та засоби стабілізації аварійних об’єктів.

В Костянтинівку та Маріуполь поїдуть спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу на базі шасі Ford Ranger. Ця техніка потрібна для оперативної доставки рятувальників, спецобладнання до місця, де відбулися надзвичайні ситуації природного і техногенного характеру.

Лиман, Слов’янськ та Мангуш отримали автоцистерни, місткістю 8 тон. З цих машин пожежники можуть гасити пожежі навіть на ходу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на ці 6 автомобілів витратили 38,5 млн гривень. Ще одну машину подарували представники Дитячого фонду ЮНІСЕФ. Сьома автівка створена на базі шасі МАЗ-5340.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: