Неділя, 24 січня 2021 11:20

На ринок виходить новий Jeep Wrangler

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в країнах Євросоюзу невдовзі стартують продажі високотехнологічного Jeep Wrangler 4xe «First Edition».

Найбільш технологічна модель Wrangler буде пропонуватися з трьома варіантами екстер’єру: Black, Granite Crystal і Bright White.

Комплексна конфігурація First Edition включатиме в себе комплексні технологічні функції і функції допомоги при водінні, easyWallbox для більш ефективної домашньої зарядки і кабель Mode 3 для громадської зарядки. Спеціальний стартовий пакет також входить в стандартну комплектацію Wrangler 4xe «First Edition» і включає практичний органайзер для зберігання вантажів, новий чохол для автомобіля 4xe, 3 роки розширеної гарантії на автомобіль (в цілому 5 років), а також переваги Jeep Wave.

Wrangler 4xe – найбільш технологічна модель бренду за всі часи. Машина пропонує своєму власнику максимальну комбіновану потужність в 380 кінських сил завдяки поєднанню двох електродвигунів, високовольтної акумуляторної батареї, високотехнологічного 2,0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом і перевіреної 8-ступінчастої автоматичної коробки передач TorqueFlite.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електрична трансмісія також ідеально інтегрована в систему 4×4, виводячи позашляхові характеристики Wrangler 4xe на новий рівень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: