Четвер, 21 січня 2021 17:53

Opel представив електричний комерційний фургон Combo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це вже друга повністю електрична модель в лінійці виробника.

Комерційний автомобіль Opel Combo випускається з 1986 року, актуальна версія була представлена ​​в 2018 році. Зараз на ринку присутні версії з бензиновими і дизельними моторами, однак невдовзі сімейство поповнить повністю електрична модифікація, якій дали власну назву Combo-e.

«Зелений» вантажопасажирський фургон візуально нічим не відрізняється від «братів» із двигунами внутрішнього згоряння. В основі новинки - електрична платформа CMP (Common Modular Platform), на ній же базуються Opel Corsa-e і Peugeot e-208. Новий фургон оснащується 136-сильним електромотором, а його крутний момент дорівнює 260 Нм. Максимальна швидкість Opel Combo-e становить 130 км/год, а на розгін з місця до «сотні» потрібно 11,2 секунди.

Двигун живиться від літій-іонного акумулятора ємністю 50 кВт * год. Батарея розташовується під підлогою між передньою і задньою осями, тому вона не впливає на простір ані в пасажирському салоні, ані в вантажному відсіку Combo-e. Акумулятор від зарядної станції постійного струму потужністю 100 кВт можна «заправити» з 0 до 80% за 30 хвилин. Максимальний запас ходу без підзарядки (він змінюється в залежності від версії) становить 275 км.

Довжина стандартного фургона становить 4,4 метра, обсяг вантажного відсіку такої версії - 3800 літрів. Є більш містка версія - вона витягнулася в довжину на 4,75 метра, а обсяг багажного відділення збільшений до 4400 літрів. Будь-яка із версій розрахована на перевезення вантажу вагою до 800 кг і буксирування до 750 кг. Крім того, у більшого варіанта може бути чотиримісна кабіна.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Opel Combo-e є другим електричним комерційним автомобілем бренду після Vivaro-e.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: