Четвер, 14 січня 2021 13:33

Вітчизняний виробник виготовив новий бензовоз із дворядною кабіною

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» передав замовнику спеціальний паливозаправник на базі ГАЗ-33098.

Про це повідомляється на сторінці компанії в мережі Facebook.

«На виробництві Заводу спецтехніки Техкомплект для кінцевого покупця - нашого партнера, компанії «Соллі-Плюс» (Харків), виготовлений новий автопаливозаправник для перевезення світлих нафтопродуктів. Обсяг автоцистерни цього бензовоза 5 куб.м, а сама цистерна - 2-секційна», - йдеться в повідомленні.

Подібні проекти виробництва автопаливозаправників неодноразово виконувалися на підприємстві. Рекомендовані типові автомобілі для автоцистерни об'ємом 5 куб.м - це ГАЗ-33098 (Белава-1100) з однорядною кабіною, а також застосовуються в якості базових шасі такі моделі, як GAZON Next, JAC N82, FOTON AUMARK з 8515.

Як передає SpecMachinery.com.ua, в цьому випадку власник підприємства зможе забезпечити транспортування не тільки палива, але і доставку бригади працівників більше 3 осіб, оскільки в якості базового шасі використаний автомобіль Белава-1500 (ГАЗ-33098) з дубль-кабіною, в якій можна транспортувати 6 пасажирів, не рахуючи водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: