Середа, 13 січня 2021 09:40

Харків отримав 16 спецмашин для водоканалу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в 2020 році «Харківводоканал» придбав 16 одиниць спецтехніки. Нові машини була закуплені за рахунок коштів міського бюджету на суму 26,8 млн грн.

Нову сучасну техніку придбали для заміни існуючого автопарку, де технічне зношення деяких спецмашин становить близько 80%. Так було закуплено 10 спеціальних аварійно-ремонтних автомобілів для комплексу «Харківводовідведення» і 6 спеціальних автомашин для комплексу «Харківводопостачання». Автотехніка укомплектована сучасним багатофункціональним обладнанням, що дозволить виконувати великий обсяг робіт комплексно, скоротить час усунення пошкоджень, підвищить якість обслуговування споживачів.

Один з цих агрегатів придбаний спеціально для заміни технічно зношених ділянок водопровідних мереж із застосуванням сучасної технології - методом горизонтально-спрямованого буріння. Це одна з новітніх технологій, яка застосовується при ремонті комунікацій в міських умовах. Тільки за минулий період цим способом в місті було перекладено понад д2 км мереж холодного водопостачання.

За останні роки для «Харківводопостачання» було придбано 50 спецмашин. Нова техніка дозволяє працювати більш оперативно, в тому числі в умовах обмеженого простору, на великій глибині і в будь-який час доби, а також якісно проводити відновлювальні роботи і упорядковувати територію.

Як передає SpecMachinery.com.ua, за період з 2016 по 2020 роки підприємством було перекладено понад 100 км технічно зношених мереж водопостачання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: