Субота, 02 січня 2021 11:56

Вітчизняний виробник представив нові евакуатори на базі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» для «Центру організації дорожнього руху» виготовив партію із чотирьох нових евакуаторів.

Це нові бортові вантажні автомобілі на базі шасі IVECO Eurocargo 140-220, чий функціонал доповнено встановленою за кабіною вантажівки крано-маніпуляторною установкою PM 19014P LA.

Евакуатори виробництва Заводу спецтехніки «Техкомплект» оснащені низькобортною платформою для навантаження і доставки автотехніки на штрафний майданчик або для сервісу або ремонту на СТО. Позаду кабіни встановлена вищезгадана крано-маніпуляторна установка PM 19014P LA з серії PM 19 P Lift Away:

вантажопідйомність від 6,95 т до 1,555 т на мін/макс вильоті;

вантажний момент 15 тм;

мін/макс виліт 2,15/9,35 м;

4 секції.

Гідроманіпулятори PM Lift Away (LA) - це спеціальна серія, призначена для евакуації автотехніки. Особливість цієї серії - полегшена стріла, водночас має жорстку конструкцію, з високим значенням вантажопідйомності.

Як передає SpecMachinery.com.ua, стрілу полегшили для того, щоб знизити навантаження ваги автоманіпулятора на платформу вантажного шасі, на якій вже знаходиться автомобіль вагою кілька тон.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: