П'ятниця, 01 січня 2021 15:55

Представили підземну шахтну машину на базі Toyota Land Cruiser

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія GHH, відома своїми шахтними думперами і навантажувачами, показала повністю електричний пасажирський транспортер Tembo 4x4 E-LV.

Він побудований на базі позашляховика Toyota Land Cruiser 70 - ці довговічні автомобілі і досі випускаються невеликими партіями.

Власне, від Тойоти у Tembo залишилася тільки рама з мостами і кабіна, на яку встановлений простий, але посилений кузов з кондиціонером, розрахований на шість-десять місць. Електромотор Tembo потужністю 65 кВт і з обертовим моментом 250 Нм оснащений акумуляторними батареями, розрахованими мінімум на 8000 циклів зарядки або десять років експлуатації.

На акумуляторі ємністю 28 кВт · год електромобіль здатний на одному заряді пройти відстань до 80 км, з батареєю ємністю 72 кВт · год - до 200 км. Швидкість руху обмежена до 25 км/год.

Час зарядки при харчуванні від однофазної мережі 220 В становить 2,5 години, від трифазної мережі 380 В - до однієї години. Для зарядки не потрібна зовнішня інфраструктура зарядних станцій: електрична шафа з кабелем для підключення зарядного пристрою поставляється за запитом замовника.

 

Для зручного і безпечного транспортування обладнання, приладів та інструменту інспекційні машини можуть бути оснащені системою алюмінієвих висувних відсіків.

Як передає SpecMachinery.com.ua, електромобіль може бути додатково укомплектований краном, маніпулятором, електричним або механічним інструментом, мобільною майстернею або будь-яким спеціальним сервісним обладнанням для обслуговування гірничо-шахтних машин та інфраструктури.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: