Середа, 18 листопада 2020 09:11

Volvo представила новий компактний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина нового покоління ECR50 F від Volvo Construction Equipment (Volvo CE) – це універсальний екскаватор, готовий виконати будь-яку роботу в будь-якому місці.

Volvo ECR50 покоління F - це 5-тонна модель, що поєднує в собі якість, надійність та інновації для виняткової маневреності і простоти управління. Нульовий радіус повороту екскаватора розрахований на роботу в обмеженому просторі, знижуючи при цьому ризик пошкодження машини. Окрім цього, поворот стріли гарантує, що стійка і циліндр повороту залишаються в межах ширини колії при ритті уздовж перешкод. В ECR50 F також встановлено посилене землерийне обладнання і ходова частина.

ECR50 має просте компонування елементів управління, кермо в автомобільному стилі і 5-дюймовий кольоровий дисплей, який допомагає оператору легко переміщатися по меню. Також пропорційне керування пальцями, великі педалі ходу і автоматичний двошвидкісний рух дають змогу будь-якому оператору швидко освоїти машину.

Перемикання між навісним обладнанням виконується просто завдяки гідравлічному пристрою для швидкої заміни навісного обладнання та поетапній інструкції на екрані. У новому ECR50 налаштування додаткової гідравліки можна попередньо запрограмувати відповідно до завдання, всього за кілька кроків. Після цього оператору може бути дозволено вибирати тільки попередньо визначені налаштування або виконувати остаточне гідравлічне регулювання з кабіни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка Volvo може бути оснащена широким спектром навісного обладнання та опцій, включаючи пристрій для швидкої зміни навісного обладнання, зелений маяк, який блимає, коли ремінь безпеки надійно пристебнутий, додаткову противагу і додатковий лічильник мотогодин.

Нагадаємо: офіційний дилер Volvo Construction в Україні – компанія ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: