Неділя, 09 серпня 2020 13:02

Китайський варіант пікапа Peugeot відправлять на експорт

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина буде продаватися під брендом Changan.

Китайський виробник відправить споріднені новому Peugeot Landtrek пікапи Kaicene F70 на експорт під ім'ям Changan Hunter.

Пікап Changan Hunter (Kaicene F70), що дебютував весною 2019 року, розроблений спільно з концерном PSA, який трохи пізніше випустив аналогічну модель - Peugeot Landtrek. Салони пікапів оформлені в стилістиці легкових моделей французької марки з двохспицевим кермом, фірмовими тумблерами на центральній консолі, «дзеркальною» шкалою тахометра і дисплеєм мультимедійної системи діагоналлю вісім або десять дюймів.

Тепер новий китайський автомобіль вийде за межі ринку КНР і з'явиться відразу в декількох країнах. Також можливе подальше розширення експансії.

У Kaicene F70 традиційна для пікапів рамна конструкція з ресорною задньою підвіскою і повним приводом, що жорстко підключається. Експортний варіант моделі має деякі стилістичні відмінності від домашнього китайського варіанту. Це інша радіаторна решітка, емблема і задній борт. Changan Hunter можна придбати лише в одному варіанті кузова з дворядною кабіною.

Першим ринком пікапа буде Чилі, де новий Changan Hunter з'явиться вже до кінця серпня. На місцевому ринку пікап запропонують з 1.9-літровим турбодизелем потужністю 150 к.с. і шестиступінчастою механічною коробкою передач. Також Changan Hunter планують поставляти в інші країни Південної Америки і Близького Сходу. Там продажі почнуться трохи пізніше. Вартість новинки поки не озвучена.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: