П'ятниця, 19 червня 2020 17:26

Американці готові офіційно представити 608-сильний електричний пікап. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, максимальна швидкість новинки складе лише 128 км/год.

Американська компанія Lordstown Motors наступного тижня представить повномасштабний прототип електрокара Endurance. За дизайн екстер'єру і салону Endurance, як з'ясувалося, відповідає каліфорнійська студія Hydra Design Labs.

Пікап буде оснащений мотор-колесами. В плюсах такої схеми: скорочення механічних втрат і вивільнення більшого простору в кузові для батареї (принаймні в теорії). Сумарна потужність моторів складе 608 кінських сил, а максимальна швидкість буде дорівнює всього 128 кілометрів на годину, очевидно, заради заощадження енергії в батареї. Пікап буде здатний проїжджати 402 кілометри без підзарядки.

Lordstown Motors та Hydra Design Labs наразі момент ведуть активну роботу над концептом шоу-кара, який покажуть 22 червня на загальних зборах компанії. Старт продажів пікапа перенесений з кінця поточного року на січень 2021-го. І справа тут не в пандемії, а в неготовності заводу в Лордстауні, штат Огайо, США. Складальні лінії або ще проектуються, або переоснащуються під потреби електромобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: