Вівторок, 16 червня 2020 19:46

Citroen представив електричну версію SpaceTourer

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримає кілька варіантів запасу ходу.

Компанія Citroen представила повністю електричну версію свого популярного вена під назвою e-SpaceTourer. Новий Citroen e-SpaceTourer, як і побудований на цій же платформі Peugeot e-Traveller, оснащується електромотором, що розвиває потужність 100 кВт (136 к.с.) і максимальний крутний момент 260 Нм.

Двигун може працювати в трьох режимах, які представляють собою різний рівень віддачі силового агрегату. В режимі Eco (60 кВт і 190 Нм), як уточнює виробник, досягається максимальна дальність ходу, режим Normal (80 кВт і 210 Нм) призначений для повсякденних поїздок, в режимі Power (100 кВт і 260 Нм) досягаються максимальна динаміка і тяга при повному навантаженні.

Електровен може бути оснащений акумуляторною батареєю ємністю 50 або 75 кВт*год; в першому випадку заявлений запас ходу складає 230 км, у другому - на сотню км більше. Заряджати батарею можна буде як від побутової електромережі, так і від громадських високовольтних зарядних станцій.

Новий e-SpaceTourer стане доступний в трьох варіантах довжини кузова: XS (4,60 м), M (4,95 м) та XL (5,30 м); в салоні електровена зможуть розміститися до дев'яти сідоків.

До європейських дилерів Citroen перші «живі» екземпляри нового e-SpaceTourer надійдуть в кінці 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: