Понеділок, 02 березня 2020 20:19

Peugeot поповнить модельний ряд пікапом

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина, серед іншого, отримає варіант з «голою» рамою для встановлення кузовів замовників.

Компанія Peugeot анонсувала швидкий старт продажів нової моделі під назвою Landtrek. Це класичний сучасний пікап з дворядною кабіною, збільшеним кліренсом, вписаною в загальний силует вантажною платформою та «злою» зовнішністю з обов'язковою претензією на певну брутальність. Звичайно, можна сперечатися про сучасні течії в дизайні, але Peugeot Landtrek з боку виглядає скоріше страшним, ніж злим. Правда, рівно до того часу, поки не глянеш на першоджерело, тобто на китайський пікап Changan F70, на базі якого, власне, і зробили вантажного «лева».

Так що ж являє собою Peugeot Landtrek? При габаритній довжині 5330 мм поздовжній розмір його вантажної платформи становить 1630 мм, що достатньо для розміщення двох європіддонів. Вантажопідйомність - 1,0 або 1,2 тонни в залежності від версії, плюс пікап здатний буксирувати 3,5-тонний причіп. Під капотом або 1,9-літровий дизель, або 2,4-літровий бензиновий двигун. Перший розвиває 150 к.с., другий - 210 к.с. Також будуть запропоновані модифікації Peugeot Landtrek з короткою двухдверною кабіною як у версії з платформою, так і з «голою» рамою для встановлення кузовів замовників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: