Субота, 16 листопада 2019 19:36

Citroen електрифікує лінійку комерційного транспорту

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Citroen оголосила про плани випустити повністю електричні версії моделей комерційного сегменту.

У 2020 році виробник випустить на ринок Jumper на електротязі. Нова версія буде створена на платформі EMP2 Groupe PSA.

Як повідомляють в компанії, клієнтам буде запропонований Jumper з акумуляторними батареями 50 кВт*год та 75 кВт*год. У першому випадку запас ходу по циклу WLTP становитиме 200 км, у другому – 300 км.

Новинка призначається для клієнтів, «які прагнуть до комфорту і спокою за кермом», а також тих, хто турбується про навколишнє середовище, відзначають в PSA.

Трохи пізніше, в 2021 році, Citroen має намір випустити електричний Berlingo Van, однак технічні характеристики даної моделі виробник поки не називає.

«Наша мета полягає в тому, щоб вивести на ринок електрифіковані версії кожного з наших компактних фургонів до 2021 року, використовуючи кращі ноу-хау PSA», – заявив директор з продуктів та стратегії Citroen Лоуренс Хансен.

На сьогоднішній момент Citroen займає шосте місце в Європі за продажами легких комерційних автомобілів. Частка бренду на європейському ринку складає 9,2% в сегменті LCV.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: