Понеділок, 22 липня 2019 11:28

Hitachi представила середньорозмірний навантажувач нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, двигун новинки відповідатиме екологічним нормам Tier 4 Final.

Компанія Hitachi продемонструвала новий середньорозмірний колісний навантажувач ZW220-6, який є першим представником покоління Dash-6, оснастивши його двигуном Cummins потужністю 200 к.с., який дозволяє отримати силу відриву 15 500 кг. Силова установка відповідає екологічним вимогам Tier 4 Final по викидах завдяки системі селективного каталітичного відновлення, яка використовує дизельну вихлопну рідину (DEF) і не потребує сажового фільтру для дизельних двигунів (DPF). Двигун також має функцію автоматичного вимкнення, яка дозволяє знизити споживання палива на 7%. Нова машина може використовувати ковші місткістю від 3,2 до 3,6 куб. м і забезпечувати висоту завантаження до 4,1 м.

Навантажувач Hitachi ZW220-6 оснащений новим режимом, який забезпечує 10% стрибок обертів двигуна і негайний доступ до додаткового прискорення, тяги та зусилля відриву без обмеження максимальної швидкості навантажувача. Ця функція також збільшує гідравлічний потік, що дозволяє швидше піднімати ківш. За заявою компанії Hitachi, використання даного режиму буде корисним при копанні в важких умовах і підйомах при повному навантаженні.

Трансмісія машини пропонує два автоматичних і один ручний режим. Перемикач зміни передач утримує додаткову тягу або крутний момент за рахунок скасування автоматичних налаштувань для утримання коробки передач на її поточній передачі до тих пір, поки оператор не змінить її положення.

За твердженням виробника, новий навантажувач Hitachi ZW220-6 розрахований на тривалу роботу. Реверсивний гідравлічний вентилятор охолодження, обороти якого можуть регулюватися оператором, входить в стандартну комплектацію, а алюмінієві ребра охолодження збільшеної ширини забезпечують високу ефективність відведення тепла. Нова задня решітка машини запобігає потраплянню матеріалу у відсік радіатора, в той час як очисник повітря з реверсивним потоком і вбудований попередній очищувач видаляють великі частинки з впускного отвору, усуваючи необхідність в попередньому очищувачі турбінного типу.

Покращена кругова оглядовість з кабіни досягається за рахунок суцільного лобового скла, закругленого кожуха двигуна і недавно переробленої рамі ROPS. Hitachi також перемістила вихлопні і впускні труби в задню частину кришки двигуна, щоб мінімізувати їх профіль з операторського місця.

Камера заднього виду входить в стандартну комплектацію Hitachi ZW220-6 разом з системою виявлення наближення, яка забезпечує звукове та візуальне сповіщення для будь-яких об’єктів в межах 6 м від машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: