Понеділок, 06 липня 2020 10:26

ЦГОК інвестує в оновлення техніки цього року 790 млн грн

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, зокрема планується закупити самоскиди БелАЗ.

Центральний ГЗК Групи Метінвест у 2020 році інвестує понад 790 млн грн в оновлення великої гірничої техніки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства. Навесні на комбінат вже прибуло три автосамоскиди БелАЗ-75131 для розширення автопарку гірничотранспортного цеху №1. Нова техніка розпочала транспортування гірської маси в Глеюватському кар’єрі.

Разом з новими машинами в цеху тепер працює 33 великовантажних автосамоскиди. Їхня вантажопідйомність становить 130 тонн. Техніка має комплекс параметрів, що дозволяють ефективно працювати в будь-який час доби і сезон року. Підсилена зварна рама машин має високу міцність, а конструкція розрахована на ударні навантаження і непрості умови експлуатації в рудних кар’єрах.

Сучасна електроніка автосамоскидів спрощує роботу машиністів. Техніка обладнана зовнішнім цифровим табло контроля завантаження, розширеною п’ятикамерною системою відеоспостереження, пристроєм сигналізування наближення до високовольтної лінії, автоматичним централізованим змащуванням, телеметричним контролем тиску в шинах, системою гасіння пожеж із дистанційним вмиканням. Кабіни – безпечні, з низьким рівнем шуму і вібрації, а також регульованим водійським сидінням.

«Центральний комбінат продовжує розвиватися – ми модернізуємо виробництво, закуповуємо нове обладнання, покращуємо умови праці та побуту. Виробнича програма 2020 року передбачає надходження нової великогабаритної техніки. Це не лише автосамоскиди, але й дванадцятикубові екскаватори, бульдозери, автокран. Сучасні машини дозволяють ефективніше виконувати виробничі завдання і роблять умови праці наших співробітників комфортнішими», – зазначив Дмитро Шевчик, генеральний директор Центрального ГЗК.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: