Вівторок, 26 листопада 2019 15:02

Українські гірники отримали новий 130-тонний самоскид БелАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, це вже восьмий подібний автомобіль отриманий цього року.

У кар’єрі «Першотравневий» Північного гірничо-збагачувального комбінату (Група «Метінвест») став до роботи ще один новобранець, восьмий за рахунком цього року, кар’єрний самоскид БелАЗ-75131, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автозаводу. Введенням в дію цього 130-тонника, названого криворізькими гірниками «Скала», Північний ГЗК закрив програму оновлення свого парку великовантажної кар’єрної техніки для вивезення гірської маси.

Оновлення парку кар’єрної техніки дозволить комбінату планомірно нарощувати обсяги виробництва. Один такий 130-тонний БелАЗ, зокрема, здатний після обкатки перевозити за зміну близько 800 кубометрів гірської породи.

Нововведенням партії білоруських самоскидів стало зовнішнє цифрове табло на борту, що виключає ризик перевантаження. У кабінах все зроблено для комфорту операторів: кондиціонери, опалювальна система, поліпшена шумоізоляція, сидіння з інерційними ременями, світлодіодне освітлення для зручності роботи в нічний час. Нова техніка також укомплектована бортовим комп’ютером і централізованими системами змащення і діагностики, контролю тиску в шинах.

У самоскидах БелАЗ передбачено все для безпечної роботи: камера відеоогляду, автоматична система пожежогасіння та пристрій, що сигналізує про наближення до високовольтної лінії. У відповідності з європейським стандартом безпеки ROPS БелАЗ-75131 оснащений посиленою рамою і каркасом.

Білоруський автомобільний завод і компанію «Метінвест» пов’язує багаторічна співпраця і стратегічне партнерство. На видобувних підприємствах України працюють сотні кар'єрних самоскидів «БелАЗ» і спецтехніка.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: