Субота, 23 листопада 2019 12:05

БелАЗ представив нові машини для роботи в шахтах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, деякі новинки вже почали роботу.

У 2019 філія ВАТ «БелАЗ» в Могильові представила низку новинок, одна з яких – машина навантажувально-транспортна МоАЗ-4035 вантажопідйомністю (в/п) 7 т – вже стала до роботи в Узбекистані, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі заводу.

7-тонна шахтна навантажувально-транспортна машини МоАЗ-4035 успішно пройшла випробування на полігоні в Жодіно, після чого навантажувач попрямував працювати на Алмаликський гірничо-металургійний комбінат. Планується поставка МоАЗ-4035 і на Курську магнітну аномалію. Зараз на підприємстві триває складання ще двох машин цієї серії.

Крім нового навантажувача ще кілька машин для робіт в шахтах підтвердили заявлені характеристики. Серед них самоскиди МоАЗ-75830 (в/п 30 т) та МоАЗ-75851 (в/п 50 т).

Нове покоління шахтних самоскидів МоАЗ цих серій істотно відрізняється від «підземников», що вже випускаються, перш за все за компонуванням, габаритними розмірами та використовуваними комплектуючими.

Особливу увагу приділено створенню комфортних умов праці оператора. На машинах встановлена суцільнометалева шумовіброізольована кабіна з поліпшеним оглядом фронту робіт. Кабіна оснащена всіма необхідними контрольно-вимірювальними приладами і системами, що дозволяють контролювати основні параметри самоскида і попереджати сигналами про можливість настання аварійних ситуацій, а також обладнана системами безпеки FOPS і ROPS, оснащена кондиціонером, системою опалення та вентиляції. Оптимальні умови видимості досягаються за рахунок установки камер зовнішнього спостереження за робочим процесом (в передній і задній частинах самоскида).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: