П'ятниця, 25 жовтня 2019 15:02

В Україні стартували випробування самоскида Tatra Phoenix

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні стартувала серія тест-драйвів самоскида Tatra Phoenix Euro 6 з колісною формулою 8х8.

Самоскид Tatra поєднує в собі фірмове шасі, двигун PACCAR MX-13 340 Euro 6, трансмісію ZF і простору кабіну - передає SpecMachinery.com.ua.

Потужний двигун Paccar MX-13 з більш ніж 460 к.с. забезпечує розумні експлуатаційні витрати навіть на пересіченій місцевості. На асфальтованих дорогах або автомагістралях є можливість відключити передній привід, щоб домогтися більшої економії палива.

Tatra Phoenix оснащений автоматичною 16-швидкісною коробкою передач від ZF версії AS Tronic, з можливістю включення режимів «стандарт», «позашляховий» і «ручний». Крім іншого, трансмісія AS Tronic знижує витрату палива за рахунок переключення на оптимальну швидкість, і захищає трансмісію від помилок водія, таких як перевищення швидкості без включення підвищеної передачі або вигорання зчеплення.

У стандартну комплектацію автомобіля входить потужне моторне гальмо-сповільнювач MX.

Кузов VS-mont об'ємом 20 м3 виготовлений з високоміцної сталі Hardox, має конічну форму і оснащений віброплитою, вбудованою в днище. Задній відкидний борт управляється гідравлікою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: