Середа, 08 травня 2019 14:06

Готується найбільша поставка автономної техніки для гірських робіт

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Caterpillar підписав угоду про постачання великої партії автономної гірничорудної техніки. Нова техніка допоможе забезпечити більшу автоматизацію роботи та покращити безпеку під час роботи на рудниках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автономна техніка, зі світу фантастики та концептуальних розробок, все частіше переходить в реальне життя, і знаходить практичне застосування. До того ж в таких небезпечних умовах, як робота на копальнях, кар’єрах, тощо.

Завдяки використанню вдосконалених технологій задля підвищення ефективності гірничих робіт компаніям вдається збільшити прибуток та знизити ризики щодо безпеки під час проведення робіт.

Черговим кроком у цьому напрямку стало підписання компанією Caterpillar великої угоди на постачання автономної гірничорудної техніки одній зі світових компаній. Загалом, згідно контракту, будуть відвантажені 20 автономних кар’єрних самоскиди, чотири автономних бури, а також декілька навантажувачів, бульдозерів і екскаваторів.

То ж, автономна гірничорудна техніка поступово займає значну частку під час освоєння та роботи на копальнях.

Як раніше повідомляв SpecMachinery.com.ua, Caterpillar готує до виробництва новий 90-тонний самоскид.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: