Неділя, 30 червня 2019 23:03

Hitachi розробив кар'єрний навантажувач для надважких умов

Компанія Hitachi анонсувала новий кар'єрний фронтальний навантажувач ZW550-6, який розроблений для експлуатації в найважчих умовах, включаючи навантаження твердих порід.

Модель має вантажопідйомність близько 47 200 кг і оснащений двигуном Isuzu потужністю 512 к.с., який відповідає вимогам за рівнем викидів Tier 4 Final без фільтру сажі. Замість цього використовується селективне каталітичне відновлення (SCR) - передає SpecMachinery.com.ua. При цьому, його конструкція вийшла настільки компактною, що в моторному відсіку залишається більше вільного простору, завдяки чому покращено доступ для технічного обслуговування.

Для отримання додаткової потужності Hitachi ZW550-6 оснастили новим режимом подачі палива, який при натисканні перемикача на рульовому джойстику підвищує оберти двигуна на 10%.

Компанія Hitachi відмовилася від використання керма на новому фронтальному навантажувачі на користь джойстика, тим самим підвищивши оглядовість оператора. Щоб ще більше поліпшити круговий огляд кабіни, Hitachi перемістила вихлопну трубу і додала камеру заднього виду в стандартній комплектації.

Виробник розробив для навантажувача ZW550-6 ковші об'ємом 6,27 м3 і 6,9 м3. Крім цього машина оснащена системою Parallel Tilt & Lift, яка забезпечує одночасне переміщення ковша і підйомного важеля для згладжування операцій копання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: