Середа, 20 січня 2021 15:28

Одеський ДТЕК придбав 28 одиниць спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ДТЕК Одеські електромережі оновив парк спеціалізованого автотранспорту.

Ремонтні бригади кабельних ліній та трансформаторних підстанцій отримали 28 одиниць нової спецтехніки. Автомобілі споживають менше палива, тож не спричиняють додаткового навантаження на екологію регіону. Також вони маневрені та здатні виконувати завдання на бездоріжжі, що сприяє більш швидкій ліквідації аварій на електричних лініях.

Зокрема, це 7 бригадних фургонів Mercedes Benz Sprinter з колісною формулою 4×4, 2 пересувні електротехнічні лабораторії Ford Transit, сідловий тягач IVECO Trakker з колісною формулою 6×6, автокран Palfinger Sany 32 т на базі МАЗ, 8 автомобілів Mitsubishi L200, 2 самоскиди IVECO Trakker, 7 БКМ-2М на шасі Т-150. Кошти на їх закупівлю були передбачені інвестиційною програмою компанії на 2020 рік.

Усього в підпорядкуванні ремонтних бригад кабельних ліній та трансформаторних підстанцій працюють понад 60 автомобілів. Значну частину автотранспорту ДТЕК Одеські електромережі планує оновити у 2021 році.

Бригадні фургони Mercedes Benz Sprinter з колісною формулою 4×4 допоможуть енергетикам швидше приїжджати до пункту призначення та більш оперативно виконувати приєднання нових споживачів, ремонтувати кабельні лінії та обладнання електричних підстанцій, трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів. Сідловий тягач IVECO Trakker застосовуватиметься для транспортування електроопор від 16 до 22 метрів.

Пересувна електротехнічна лабораторія ЕТЛ-10 на базі автомобіля Ford Transit допомагатиме фахівцям знаходити пошкодження ізоляції кабельних ліній ізмаїльських електромереж, а електротехнічна лабораторія ЕТЛ-35 дасть змогу випробовувати обладнання мереж в Одесі.

Нові автомобілі більш економічні та екологічні. Вони використовують на умовні 100 кілометрів маршруту вдвічі менше палива та сертифіковані за екологічним стандартом Євро-5. А отже менше забруднюватимуть довкілля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також ДТЕК Одеські електромережі побудував спеціалізовану автомийку. Завдяки спеціальній конструкції в ній можна чистити великогабаритну техніку. А ультрасучасне обладнання, яким вона оснащена, дозволяє якісно відмивати бруд, значно знижуючи використання хімічних речовин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: