П'ятниця, 05 березня 2021 11:10

Представили нові технології захисту пасажирів автобуса від вірусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький фахівець з автомобільним обігрівачів - компанія Eberspacher продемонструвала три нових пристрої, призначених для очищення повітря в автобусах.

За допомогою новітніх фільтрів, електронних очисників повітря і так званих світлодіодних модулів UV-C, Eberspacher збирається очищати повітря в міських автобусах та туристичних лайнерах. І таким чином запобігти можливій циркуляції різних патогенних мікроорганізмів, таких як Covid-19. Окремо або в комплексі - всі нові компоненти призначені для фільтрації повітря, що циркулює через автобусний кондиціонер.

За словами виробника, спеціальний фільтр може бути інтегрований в систему кондиціонування повітря на даху автобуса. З його допомогою пил, цвіль і сажа будуть повністю відфільтровані.

Електронний очищувач повітря (ЕОВ) призначений для видалення до 97% часток розміром до 0,3 мкм і до 99% частинок до 10 мкм. За словами Eberspacher, ЕОВ - це високоефективне фільтруюче рішення, яке встановлюється в решітку кондиціонера, і автоматично включається при його включенні.

І остання новинка - світлодіодні модулі UV-C (Ultraviolet-C), призначені для стерилізації повітря. Модулі UV-C, що генерують ультрафіолет, можуть простерилізувати до 99,9% повітря, що проходить через повітряну систему автобуса. Eberspacher запевняє, що різні віруси і патогенні мікроорганізми, що потрапляють під вплив 1200 світлодіодів UV-C стають повністю нешкідливими.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, поліпшення якості повітря в туристичних автобусах і в громадському транспорті допоможе зробити подорожі людей безпечними і більш комфортними.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: