Середа, 10 лютого 2021 09:39

МАЗ представив антиковідний автобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Мінський автомобільний завод представив перший автобус МАЗ 203, укомплектований салонним ультрафіолетовим очищувачем повітря.

Поки що це експериментальний зразок. Після успішного циклу випробувань і обкатки на підприємствах «Минсктранс» така комплектація зможе стати опційною. За бажанням замовника очищувачем можна буде дооснастити салон будь-якої одиниці пасажирської техніки.

Високотехнологічний прилад спеціально для Мінського автозаводу розробило ЗАТ «Ультрамедтех». Очищувачі повітря, робота яких заснована на принципі бактерицидного впливу ультрафіолету, широко застосовуються в медицині, харчовій промисловості, сільському господарстві та інших сферах і виконують завдання знезараження приміщень і робочих поверхонь в них. Портативний агрегат, розроблений і встановлений в МАЗ 203, знищує віруси, бактерії, а також бореться з неприємними запахами, алергенами і димом на площі в 12 квадратних метрів, не створюючи загрози для життя і здоров'я людей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два незалежних блоки пристрою монтуються в салоні автобуса не змінюючи конструкції транспортного засобу, не впливаючи на його естетичний вигляд і не створюючи дискомфорту водієві і пасажирам.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: