Четвер, 04 лютого 2021 08:58

Тернопіль придбає 15 нових великих автобусів за кошти ЄІБ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Тернополі триває транспортна реформа – до міста прибудуть нові низькопідлогові автобуси.

Тернопіль готується придбати ще 15 низькопідлогових автобусів великої пасажиромісткості. Вже оголошено тендер.

Минулого року затвердили нову маршрутну систему Тернополя. У пріоритеті – саме великі та середні та низькопідлогові автобуси, які найкраще задовольняють потреби мешканців міста. Тому Тернопіль поступово відмовляється від старих «маршруток» на користь сучасних комфортабельних автобусів.  

Великі автобуси придбають в рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком. Тернопіль став одним з перших міст України, що долучився до проєкту Європейського інвестиційного Банку «Міський громадський транспорт України». Загалом Європейський інвестиційний банк профінансує в обсязі 2 мільйонів євро проєкт «Оновлення рухомого складу автобусного парку КП «Міськавтотранс» у Тернополі». На першому етапі ЄІБ профінансує закупівлю 15 великих автобусів. 

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у лютому 2020 року до Тернополя прибуло 20 нових низькопідлогових автобусів «МАЗ 206» білоруського виробництва. Їх закупили на кошти Тернопільської міської ради за договором лізингу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: