Вівторок, 29 грудня 2020 10:30

Daimler Buses переобладнав автобус Setra на мобільну лабораторію

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька компанія представила 13-метровий міжміський автобус Setra MultiClass S 416 LE, перероблений в мобільну тестову лабораторію.

Головним завданням новинки стане оперативне тестування людей на наявність Covid-19. Експлуатувати медичне транспортний засіб буде компанія Huber Group Holding SE. Її співробітники будуть відвідувати школи, будинки для людей похилого віку, а також великі промислові підприємства. Тестування на Covid-19 здійснюватиметься в салоні автобуса.

Люди будуть входити в лабораторію через другі двері, де знаходиться обладнаний відсік із відбору аналізів (мазки з рота і горла). Приблизно через 90 секунд процес завершується, і випробувані можуть покинути машину вже через її головний вхід. Особисті дані тестованих перевіряються і їх тести вводяться в базу даних в зашифрованому вигляді. Своєю чергою результати ПЛР-тестування стають доступними протягом 24 годин.

Як передає SpecMachinery.com.ua, завдяки переробці автобуса Setra в мобільну лабораторію, тестування на Covid-19 в Німеччині стало більш масштабним і оперативним.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: