Четвер, 10 грудня 2020 10:15

В Харкові пустили на маршрути акумуляторні тролейбуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в місті ще на одному маршруті працюватимуть два тролейбуси з можливістю автономного ходу - на акумуляторних батареях, без контактної мережі.

У міру надходження нових тролейбусів цього типу і введення їх в експлуатацію кількість одиниць на маршруті буде збільшуватися.

На обох маршрутах використовуються тролейбуси марки PTS-12. Це новий тролейбус, створений на основі кузова і ходової частини білоруського виробництва «МАЗ-203» і електронної системи управління виробництва української компанії «Політехносервіс» - виробника аналогічних систем управління для трамваїв і, власне, частково низькопідлогових трамвайних корпусів. Тролейбуси для Харкова повинні мати автономний хід від акумуляторів до 50 кілометрів.

Кожен такий тролейбус коштує 10,4 мільйона гривень. На 7 грудня в Харкові вже є 11 із закуплених 50 тролейбусів цієї моделі. 8 машин вже введені в експлуатацію.

Як передає SpecMachinery.com.ua, також опцію автономного ходу від акумуляторів має один із закуплених за кредитом ЄІБ тролейбусів «Богдан».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: