Понеділок, 07 грудня 2020 09:05

Харків отримав нові тролейбуси «Богдан»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розпочалися поставки нових тролейбусів до Харкова з партії в 49 одиниць, закуплених за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку.

До столиці Слобожанщини привезли 5 нових тролейбусів «Богдан-Т701.17, які вже виходять на маршрути. Візуально ці тролейбуси ніяк не відрізняються від тих «Богданів», які були закуплені раніше.

«Це нові, сучасні, комфортні і місткі тролейбуси, які цілковито відповідають європейським стандартам. Наступна партія з шести тролейбусів повинна прийти до Харкова до кінця січня, і вони відразу ж вийдуть на маршрути міста», - написав перший заступник мера Харкова Ігор Терехов.

Всього ж до кінця листопада 2021 року Харків отримає 49 тролейбусів «Богдан», з яких 12 будуть зчленованими довжиною 19 метрів і 37 - одиночними довжиною 12 метрів. Тролейбуси придбані за кошти Європейського інвестиційного банку в межах урядової програми «Міський електротранспорт».

Також віце-мер Харкова розповів і про тролейбуси, що закуповуються в лізинг: «Крім того, у травні 2021 року ми чекаємо 39 тролейбусів з автономним ходом - 11 ми вже отримали в 2020-м, всі вони працюють на маршрутах, - зазначив Терехов.

Як передає SpecMachinery.com.ua, до Харкова закуповують за останні два-три роки 156 нових тролейбусів - 12 зчленованих і 144 звичайних З них 57 одиночних закуплені за кошти кредиту ЄБРР, 49 - за кошти кредиту ЄІБ і 50 - в лізинг. Сумарно на це буде витрачено 19,89 мільйонів євро і 520 мільйонів гривень.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: