Вівторок, 01 грудня 2020 15:00

Розпочалися випробування 3-секційного тролейбуса-гіганта

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, польська компанія Solaris нарешті завершила роботу над величезним 3-секційним тролейбусом для європейських міст.

Випробування новинки розпочалися на міських маршрутах столиці Словаччини - Братислави. Передбачається, що гігант, який отримав назву Trollino 24 (де 24 - це довжина всієї конструкції в метрах), повинен буде доповнити на дорогах Братислави стандартні 18-метрові машини.

Величезний тролейбус приводиться в рух двома електромоторами, кожен з яких видає 160 кВт потужності. Зі струмоприймачів електрика подається не напряму до двигунів, а накопичується в пакеті акумуляторних батарей - таким чином, Trollino завжди має можливість для маневру без прив'язки до контактної мережі.

Усі три секції нового тролейбуса разом можуть вмістити понад 200 пасажирів. Всередині передбачені різноманітні інформаційні системи, зарядки для гаджетів і відеоспостереження. Також тролейбус-гігант може бути оснащений всім найсучаснішим арсеналом компанії Solaris - електронними асистентами водія, а також камерами замість дзеркал заднього виду.

Як передає SpecMachinery.com.ua, до кінця року 24-метровий Trollino курсуватиме вулицями Братислави порожнім. Конкретні рішення щодо замовлення подібної техніки заплановані вже на наступний рік.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: