П'ятниця, 26 лютого 2021 10:57

Bobcat представив нову лінійку віброущільнювачів

Компанія Bobcat у співпраці з Ammann Group розробила нову лінійку легкої віброущільнювальної техніки для будівельних, дорожніх і ландшафтних робіт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до лінійки нової компактної вібротехніки Bobcat, що нараховує 7 різних типів і 37 моделей, увійшли віброущільнювачі вагою 29 кг, прямоходні віброплити, віброплити з реверсом, гідростатичні віброплити, ручні віброкотки, траншейні котки і двовальцеві котки, масою до 2,6 тон.

Лінійка віброущільнювачів Bobcat складається з шести моделей масою від 29 до 89 кг: R30, R60, R68, R60P, R68P і R70D. Вони призначені для проведення робіт по ущільненню невеликих обсягів грунту при облаштуванні траншей, дренажних канав та прокладання трубопроводів. Завдяки простоті транспортування їх також часто використовують для ремонту доріг. Техніка підходить для ущільнення змішаного грунту, піску, гравію, суглинку і глини.

Всі віброущільнювачі Bobcat розроблені за допомогою найсучасніших систем комп'ютерного проектування, завдяки чому було досягнуто оптимальне розподілення ваги. Крім того, вони оснащені захистом від вібрацій. Ці заходи дозволяють забезпечити максимальну безпеку оператора і зручність роботи.

Bobcat також пропонує шість моделей прямоходових віброплит, призначених для трамбування піску, гравію, худого бетону, обробленого бітумом гравію, а також тротуарної плитки. Завдяки малій масі їх також легко перевозити з одного будівельного об'єкта на інший. Ці віброплити ідеально підходять для роботи в умовах обмеженого простору (в траншеях, трубопроводах, на тротуарах) і навіть для ландшафтних робіт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Bobcat також представив широку лінійку іншої віброущільнюючої техніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: