Вівторок, 16 лютого 2021 12:22

Doosan представив потужний гусеничний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Doosan представив нову 25-тонну гусеничну модель DX225MH-5 для роботи із твердими відходами, переробки, знесення та лісового господарства.

Навантажувач для перевалки DX225MH-5 створений на основі екскаватора DX225LC-5, ходова гусенична частина якого особливо підходить для роботи в складних грунтових умовах. DX225MH-5 був відразу на заводі адаптований для вантажно-розвантажувальних робіт, отримавши підйомну на 2,5 метра кабіну, 6,5-метрову пряму стрілу з 4,5-метровим похилим носовим важелем, противагу, гідравлічну систему для захоплення і додатковий захист.

Максимальна висота штифта в DX225MH-5 складає 11,7 м, максимальний робочий радіус дії 10,6 м, а максимальна робоча глибина становить 5,2 м. Модель DX225MH-5 має два гідроциліндра руків’я для додаткового балансу, більшої стійкості і меншого руху при використанні такого навісного обладнання як грейфер.

На навантажувачі Doosan DX225MH-5 доступні чотири режими роботи, які допомагають оператору регулювати баланс витрати палива і потужності машини відповідно до робочих умов. На додаток до цього, DX225MH-5 включає режим підйому, який забезпечує підвищений крутний момент насоса, низькі обороти двигуна і автоматичне підвищення потужності.

Для підвищення безпеки та ефективності роботи в стандартне обладнання також входять запобіжний (стопорний) клапан гідроциліндра стріли і рукояті, пристрій попередження про перевантаження, плаваюча стріла і шість додаткових робочих фар.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також навантажувач для перевалки Doosan DX225MH-5 має кілька заводських опцій, включаючи 4-метрову пряму руку, систему охорони кабіни, проблисковий маячок, потік подвійного насоса і гумові гусениці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: