Вівторок, 12 січня 2021 14:40

JCB представила високошвидкісну машину для ремонту вибоїн

Як передає SpecMachinery.com.ua, модель Pothole Pro заповнює отвори менш, аніж за вісім хвилин - в чотири рази швидше у порівнянні із іншими машинами.

Компанія JCB представила нову машину для ремонту вибоїн, яка, за її твердженням, здатна усунути вибоїни менш ніж за вісім хвилин.

За словами виробника, ця універсальна машина, що отримала назву Pothole Pro, ремонтує отвори в чотири рази швидше, ніж традиційні методи, але при цьому значно дешевше.

Pothole Pro оснащена різаком, підмітальної машиною/ковшем і гідравлічним обрізним інструментом, що дозволяє вирізати дефекти, обрізати краю вибоїн і чистити ями.

За рахунок оптимізації цих завдань, які традиційно виконуються вручну командами по закладенню вибоїн, Pothole Pro скорочує щоденні витрати майже вдвічі.

Завдяки максимальній швидкості руху 40 км/год Pothole Pro також може заощадити транспортні витрати за рахунок швидкого переміщення між майданчиками.

Модель оснащена оснащений плоскою і інтегрованою системою пилопригнічення шириною 600 мм, що дозволяє водієві прокласти всю проїжджу частину від узбіччя без зміни положення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при первинному тестуванні машина заповнила 51 отвір за 20 днів - завдання, на виконання якої, за словами JCB, у команди з шести розливних машин потрібно було б 63 дні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: