Четвер, 07 січня 2021 11:39

В Карпатах працює унікальний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це 35-тонна машина Volvo EC350Dl, спроможна видобувати і вкладати важкі кам’яні брили.

Про це йде мова у повідомленні офіційного дилера техніки VolvoCE, компанії ETS Group, котре вона розмістила на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Цей поважний та могутній екскаватор Volvo  EC350Dl несамовито працює над укріплення берегів гірських річок з метою запобігання повеней. Виконує важливу частину з урядової програми «Про ліквідацію наслідків повеней на Західній Україні». 

А ви знаєте, що без великих каменів дуже важко стримати силу течії гірської річки. Тому здоровенні каменюки значно дорожчі за подрібнений матеріал. І тільки такі велетні, як Volvo  EC350Dl здатні видобувати цей необхідний матеріал для стримування бурхливої стихії.

... Дякуємо тобі, друже Volvo  EC350Dl, за твою надзвичайно важливу роботу», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що експлуатаційна маса машини перебуває в межах 34 300 - 38 700 кг, а місткість ківша - 1 - 2,53 м³. Повна потужність екскаватора становить 210 кВт

Як передає SpecMachinery.com.ua, новий шестициліндровий двигун Volvo D8 і гідравлічна система поєднують в собі новітні технології та багаторічний досвід Volvo у проектуванні та виробництві екскаваторів. Екскаватор відрізняється високою продуктивністю та паливною економічністю. Режим ЕСО покращує паливну ефективність екскаватора Volvo EC350D.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: