Вівторок, 29 грудня 2020 15:53

Відома компанія представила нову серію підвісних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортні компанії дедалі частіше використовують підвісні вилочні навантажувачі, котрі монтуються на вантажівках.

Це дає змогу здійснити завантаження/розвантаження продукції в короткі терміни.

Відповідно, компанія Palfinger запустила нову серію підвісних 3-колісних вилочних автонавантажувачів FLC Truck Mounted. Широкий спектр варіантів конфігурації, від шин до телескопічних вил і ножичного вильоту, дозволяє адаптувати вилочні навантажувачі FLC до конкретних потреб і завдань.

Нові триколісні навісні вилочні автонавантажувачі Palfinger серії FLC представлені моделями FLC 203, FLC 203 4W з максимальною вантажопідйомністю 2000 кг, центром навантаження на звисі 1400 мм і висотою підйому 3100 кг і моделями FLC 253, FLC 253 4W, вантажопідйомність яких становить 2500 кг.

Для моделей приписка 4W означає систему Palfinger 4 Way, при якій колеса легко повертаються на 90 градусів за допомогою ергономічного важеля управління, забезпечуючи навантажувачі високою маневреністю навіть в самих вузьких просторах і можливістю перевозити виключно довгі вантажі через вузькі входи і дверні прорізи.

Всі нові вилочні навантажувачі Palfinger FLC Truck Mounted оснащені потужними дизельними двигунами з високим крутним моментом, які забезпечують найпотужнішу трансмісію на ринку вантажних навантажувачів. Гідростатична привідна система передає потужність двигуна безпосередньо на колеса

Як передає SpecMachinery.com.ua, видимість оператора на 360 градусів досягається завдяки дизайну кабіни з широкими прорізами і вузькими стійками та розміщенню сидіння водія в центрі навантажувача. Все це полегшує роботу в будь-якій ситуації, забезпечує безпекою і оптимальної видимістю вантажу і транспортного засобу навіть з правого боку машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: