Четвер, 24 грудня 2020 14:08

На Житомирщині готуватимуть операторів сучасних будівельних машин

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в обласному центрі відбулося відкриття нового навчально-практичного центру експлуатації та обслуговування дорожньо-будівельних машин.

Відкриття сучасного центру відбулося за підтримки Volvo CE та ETS Group - офіційного представника Volvo CE в Україні.

Навчально-практичний центр відкрили на базі Головинського вищого професійного училища нерудних технологій у Черняхівському районі на Житомирщині.

Центр здійснюватиме підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітників за новітніми технологіями із застосуванням сучасного обладнання. Крім просторого та затишного класу для теоретичної підготовки кадрів, навчально-практичний центр отримав від компанії ETS Group робочі моделі екскаватора та навантажувача, на яких учні опановуватимуть практичні навички майбутньої професії.

Загалом на створення нового навчально-практичного центру спрямували понад 3 мільйони гривень. Також компанія ETS Group ще додатково надала центру запчастин на суму 600 тисяч гривень.

Головинське вище професійне училище нерудних технологій є одним з найстаріших. Здійснює підготовку кваліфікованих робітників з 16-ти професій та 2-х спеціальностей. У закладі навчається понад 300 учнів.

Викладачі кажуть, створювався клас довго, одначе зараз результатом задоволені. У оновленому класі буде проходити теоретична частина занять, а вже опісля учні зможуть випробувати свої знання на реальній техніці. Завідувач центру, запевняє, професії досить затребувані.

Як передає SpecMachinery.com.ua, наступного року планують підготувати навчальну лабораторію, де і буде проходити практична частина.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: