Середа, 16 грудня 2020 09:03

Doosan представив свій найпотужніший екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Doosan випустив найбільший і найпотужніший екскаватор для гірничовидобувної промисловості і будівництва.

Потужність двигуна DX800LC-7 становить 539 к.с., а обсяг ківша – майже 4 кубометри. Вага машини сягає 82 т. Вона може копати на глибину 8,5 м. Розмір гусеничного екскаватора робить його ідеальним для використання в кар'єрах і кар'єрах. Він також добре підходить в якості великої машини для важких будівельних та інфраструктурних робіт.

Конструкція опор з подвійною стрілою покращує розподіл навантажень, що знижує односторонній знос і подовжує час безвідмовної роботи машини.

Замовники DX800LC-7 можуть вибирати між трьома варіантами стріли екскаватора - стандартною стрілою, довгою стрілою і стрілою для масових земляних робіт. Всі три конфігурації стріли екскаватора включають посилену передню частину з додатковим посиленням в ключових точках навантаження.

Ексклюзивна система D-ECOPOWER екскаватора допомагає підвищити продуктивність і заощадити паливо. Гідравлічна система точно контролює потік масла і оптимізує доступну потужність двигуна. Ефективність системи не тільки підвищує продуктивність, але і знижує витрату палива машиною.

Оператори можуть вибирати між двома режимами: стрілою і поворотом. Це дозволяє операторам налаштовувати машину відповідно до виконуваної роботи, віддаючи пріоритет руху стріли або повороту.

DX800LC-7 може бути оснащений додатковою системою кругового огляду на 360 градусів. Перспектива з висоти пташиного польоту дає операторам додаткові можливості огляду, щоб вони могли розмістити екскаватор в оптимальному для роботи місці. Чотири камери і кілька датчиків забезпечують виведення даних на другий екран в кабіні.

Як передає SpecMachinery.com.ua, DX800LC-7 має необмежений доступ до телематичної системі DoosanCONNECT®. Система дозволяє власникам обладнання і менеджерам автопарку віддалено контролювати місце розташування машини, години роботи, витрату палива, співвідношення холостого ходу двигуна і час роботи, коди помилок, а також температуру двигуна і гідравлічної системи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: