П'ятниця, 04 грудня 2020 09:58

VolvoCE представила новий асфальтовий коток

Як передає SpecMachinery.com.ua, 14-тонний двобарабанний ущільнювач VolvoCE DD145 виходить на ринок.

Новий DD145 – це двобарабанний ущільнювач, в якому використовуються перевірені технології в поєднанні з новою продуманою конструкцією. Новинка оснащениа барабаном шириною 2135 мм, а також потужною системою вібрації. Коток також оснащений дисплеєм для вимірювання відстані між ударами, який допомагає операторам досягати оптимальних швидкостей прокатки для заданих рівнів ущільнення, забезпечуючи при цьому плавність ходу.

У DD145 використовується конструкція рами у вигляді ніжок з опорою, яка забезпечує достатні бічні зазори, щоб машина могла притискатися до перешкод, не зачіпаючи конструкцію і не викликаючи ушкоджень. Вигини і кромки також не становлять проблеми завдяки зміщенню шарнірного зчленування, яке дозволяє машині відхилятися від кривої, не пошкоджуючи сам бордюр.

Оснащений двигуном Volvo, що розвиває високий крутний момент на низьких оборотах, DD145 забезпечує високу якість роботи при мінімальному рівні шуму і витрати палива. Стандартна автоматична система зволоження барабана оптимізує використання води за рахунок регульованого потоку води, який адаптується до швидкості ущільнення. Система також включає потрійну фільтрацію і другий водяний насос, що означає, що ущільнення може здійснюватися навіть при виході з ладу основного насоса.

Вимірювач відстані між ударами забезпечує операторам візуальну довідкову інформацію про управління швидкістю для підтримки правильного відстані між ударами, що забезпечує постійну плавність ходу. Також доступні світлові пакети для роботи в нічний час або в умовах низької освітленості.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DD145 відрізняється збільшеними інтервалами заміни рідини: гідравлічне масло потрібно міняти через 2000 годин, а масло ексцентрикових підшипників - через 3000 годин роботи.

Нагадаємо, що офіційним дилером будівельної техніки VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: