Вівторок, 24 листопада 2020 10:30

На ринку з’явився ще один компактний екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Bobcat розширила свою лінійку компактних екскаваторів, представивши новий нову модель E60 серії R2.

Машина отримала новий двигун потужністю 55 к. с., із покращеною роботою на холоді, та з новим паливним фільтром, який забезпечує інтенсивніше очищення. E60 оснащений також новою системою охолодження. Ця функція контролює температуру в моторному відсіку ефективніше, аніж раніше.

Нові подвійні фланцеві ролики не тільки підвищують ефективність підйому вантажу вбік, але й забезпечують і більш комфортну якість їзди. Також додано клапан-перетворювач для розширення функціональності гідравлічного затиску та покращеної здатності запускати інші навісні пристрої без від'єднання затискача.

Максимальна глибина копання новинки становить 4 метри. Потужність гідравліки - 75,7 л/хв.

18-сантиметрова панель дисплея з широким та простим у користуванні сенсорним екраном є водонепроникною та посиленою.

Як передає SpecMachinery.com.ua, додаткова камера заднього огляду інтегрується з сенсорним дисплеєм, тому немає потреби в декількох екранах. За бажання камера забезпечує безперервний огляд ззаду з місця оператора. Камера встановлена ​​високо і в сторону, щоб запобігти контакту з перешкодами та уламками.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: