Четвер, 12 листопада 2020 13:01

В Києві презентували екскаватор-навантажувач Bobcat нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Альфатех» під час виставки КомунТех-2020 презентувала новинку - екскаватор-навантажувач нового покоління B730 серії R. 

Оновлена ​​машина відрізняється потужністю і простотою. Ці дві сімейні риси Bobcat надають їй серйозних конкурентних переваг. Наявність декількох модифікацій для різних видів робіт, найбільш поширеними з яких є будівельні, дорожні, комунальні та підрядні, а також високий рівень комфорту роблять екскаватори-навантажувачі Bobcat виключно зручними в експлуатації.

Перше покоління екскаваторів-навантажувачів B730 серії R було представлено чотири роки тому і призначалося для ринку Близького Сходу, Африки та СНД. У кількох регіонах він увійшов до трійки лідерів, а його нове покоління повинно завоювати таку ж визнання і в інших регіонах, де представлена ​​продукція нашої компанії.

Модель має кращий двигун у своєму класі в сегменті до​ 100 к.с., що ввирізняється низькою витратою палива. Разом з гідравлічною системою він забезпечує потужність, необхідну для виконання навіть найскладніших робіт за менший час.

Двигун агрегатується із механічною або доступною в якості опції автоматичною коробкою передач Auto-Shift. Разом вони забезпечують можливість розгону до 40 км/год з плавним перемиканням передач, просте управління і високу плавність ходу як на дорогах, так і на робочих майданчиках.

Екскаватор-навантажувач B730 R характеризується потужним виривним зусиллям і вантажопідйомністю. Кращі в своєму класі робочі сектори спереду і ззаду позбавляють від необхідності часто міняти позицію машини, наприклад, при виїмці грунту, риття траншей, дробленні, навантаження, розвантаження і переміщення матеріалів. Для більш ефективного виконання цих робіт можна встановити додаткове навісне обладнання Bobcat.

Повністю оновлена ​​простора кабіна створена під оператора. Органи управління розміщені в зручних місцях для кращої ергономіки, зручності і продуктивності. З боку зворотної лопати можуть розміщуватися важелі під різні схеми управління або джойстики з можливістю вибрати план, щоб оператору не доводилося міняти свої звички.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з боку навантажувального ківша в базовій комплектації встановлюється багатофункціональний важіль, що дозволяє управляти ківшем «6 в 1», блокуванням диференціалу і відключенням трансмісії. Цей же важіль використовується для повернення ківша в положення копання і переведення його в плаваючий режим, завдяки чому помітно зростає продуктивність.

Прекрасна оглядовість спереду і ззаду досягається завдяки збільшеному задньому зсувному склу та скошеним боковим вікнам з плоским склінням. Оператор зможе добре бачити простір навколо машини. Покращена циркуляція повітря через передні і задні вікна і опційний кондиціонер дозволять працювати з комфортом в будь-яку погоду. 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: