Середа, 07 жовтня 2020 18:18

В Україні відбувся фінал змагань майбутніх фахівців з обслуговування важкої техніки. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Національний Фінал WorldSkills 2020 з компетенції «Обслуговування важкої техніки» відбувся на території станції важкої техніки спонсора компетенції – компанії ЕТС.

7 жовтня 2020 року в передмісті Києва пройшов Національний Фінал WorldSkills 2020 з компетенції «Обслуговування важкої техніки». Змагання відбулись за сприяння компаній ETS Group та Volvo CE, які виступили спонсорами фіналу. Зі вступним словом до учасників змагань виступила Перший Секретар Посольства Швеції в Україні, заступниця Голови Місії Луїс Морсінґ, яка побажала успіхів конкурсантам та наголосила на важливості підтримки молоді у професійному зростанні, зокрема з боку компанії Volvo.

«Раді, що у нинішні складні часи, під час пандемії Covid-19, компанія Volvo Construction займається не тільки роботою із клієнтами, а й інвестує у навчання молодих фахівців і популяризацію технічних професій. Це надзвичайно важливо для економічного зростання України», - сказала Заступниця посла Швеції на відкритті змагань.

Перед початком змагань на відкритому майданчику спеціалісти ETS Group продемонстрували можливості будівельної техніки у спеціальному шоу, в якому взяли участь гусеничний екскаватор Volvo CE та потужні колісні навантажувачі.

Для проведення змагань між майбутніми сервісними фахівцями в компетенції «Обслуговування важкої техніки» компанія ETS Group надала спеціальний майданчик. Учасники змагань мали пройти низку практичних етапів, спеціально розроблених для конкурсів фахівцями Volvo CE. Етапи мали різну спрямованість, що дозволило учасникам максимально розкрити свої знання і здібності в процесі змагання. Учасникам потрібно було провести діагностику, виявити та усунути внесені несправності в системі запуску двигуна, електричної або гідравлічної системи, а також провести точні вимірювання компонентів машин.

Всі завдання виконувались під пильним оком найкращих в Україні механіків-експертів ETS.

Для виконання конкурсних завдань ETS Group та Volvo CE надали важку техніку Volvo СЕ – екскаватори Volvo ЕС220Dl, ЕС380Dl, навантажувачі Volvo L120Gz та всю необхідну інфраструктуру.

В змаганнях приймали участь представники вищих професійних закладів Київської, Житомирської, Дніпровської областей, а також м. Києва.

Не зважаючи на молодий вік, конкурсанти впоралися із завданням на досить високому рівні, що приємно вразило журі та експертів конкурсу, а також було відзначено керівництвом компанії. Ймовірно, що після закінчення навчання, хтось із конкурсантів повернеться на станцію ETS з обслуговування важкої техніки на стажування, а хтось – і залишиться працювати.

Переможці та призери конкурсу будуть оголошені 13 жовтня 2020р. в рамках гала On-Line церемонії закриття «WORLDSKILLS UKRAINE».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: