Неділя, 11 жовтня 2020 13:48

Китайці представили інноваційний безпілотний коток

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, китайський виробник LiuGong відсвяткував 20 років підрозділу дорожніх машин. Ювілей відзначили презентацією семи нових машин.

20 років тому LiuGong придбала Jiangyin Construction Machinery Co., Ltd. Це придбання, як зазначається, стало першим міжрегіональним злиттям китайської індустрії будівельної техніки. Операція дозволила LiuGong почати виробництво трьох типів дорожніх машин: асфальтоукладальників, котків та фрез.

Святкування демонструвалися в прямому ефірі. Під час трансляції керівництво компанії особливо підкреслило, що продовжить працювати над технологіями інтелектуальної автоматизації, включаючи застосування технології мереж 5G для дистанційного контролю.

Серед новинок - нове покоління дорожньої фрези M100E, асфальтоукладальник 516E з шириною укладання полотна до 16 метрів та 5 дорожніх котків. Також відбулася світова прем'єра безпілотної версії 26-тонного одновальцевого гідростатичного дорожнього котка LiuGong 6626E.

Як наголошується, в прямому ефірі взяли участь глядачі і клієнти з 28 країн і регіонів. За перші вісім місяців поточного року, незважаючи на пандемію коронавірусу, продажі за кордоном дорожньої техніки LiuGong виросли на 12,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. А після заходу компанія отримала підтверджених замовлень ще майже на 1 млн доларів США.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: