Вівторок, 14 липня 2020 15:04

Міні-екскаватор JCB випередив кросовер Jaguar I-PACE та отримав нагороду за інновації

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина отримала премію MacRobert Award.

Британська премія MacRobert Award в сфері інженерних інновацій машинобудівного кластеру дісталася електричному міні-екскаватору JCB 19C-1E. Модель 19C-1E обійшла фіналістів шорт-листа - повністю електричний спортивний кросовер I-PACE від Jaguar Land Rover та технологію релікфікації рідкого природного газу ecoSMRT® від компанії LGE Babcock.

За словами фахівців компанії, отримання такої високої нагороди в світі інженерних технологій є підтвердженням професіоналізму команди, яка досягає певних наукових висот і вносить свій вклад в майбутнє з нульовими викидами вуглецю. «Електричний екскаватор JCB - величезне інженерне досягнення. Команда розробила всі елементи електричної силової установки, зберігши продуктивність, що відповідає реальним вимогам замовників», - зазначив професор сер Річард Френг Френс, голова журі премії Королівської академії машинобудування MacRobert Award.

Нагадаємо, що модель 19C-1E є повністю електричним компактним екскаватором, який JCB вперше показала на подіумі Executive Hire Show 2020. Серед переваг нової моделі виробник називає безшумність і продуктивність протягом всього робочого циклу. На відміну від дизельних побратимів за безперебійну роботу цієї моделі відповідають літій-іонні батареї. 1,9-тонний екскаватор пропонується в комплектації з трьома АКБ на 15 кВт, або чотирма батареями потужністю 20 кВт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: